План МО на 2023-2024 н.р.

Мелодія починається з першої ноти, саме вона визначає її характер

Педагогічне кредо:
«Щоб дати учневі іскорку знань, вчитель повинен увібрати ціле море світла»

В.О.Сухомлинський

Опалько Юлія Іванівна

Вчитель початкових класів ІІ кваліфікаційна категорія Проблемна тема: "Формування основ життєвої компетентності молодшого школяра за умов застосування інтерактивних технологій навчання" Педагогічне кредо: «Якщо ми будемо навчати наших дітей так, як навчали вчора - ми вкрадемо у них завтра»
Боятюк Тетяна Іванівна - вчитель початкових класів. Спеціаліст ІІ категорії. Проблемна тема "Розвиток критичного мислення в процесі навчання"

Царук Галина Степанівна

Вчитель початкових класів ІІ кваліфікаційна категорія Проблемна тема: "Активізація пізнавальної діяльності молодших школярів у процесі навчання" Педагогічне кредо: «Учень – це не посудина, яку треба запов- нити, а факел, який потрібно запалити »

Дубина Людмила Григорівна

Вчитель початкових класів Категорія вища Проблемна тема: "Інтеграція традиційних та інноваційних технологій в навчально-виховному процесі початкової школи" Педагогічне кредо: «Уроки не з дітьми, а для дітей» «Кожна дитина - таланту перлина»

Царук Наталія Миколаївна

Вчитель початкових класів Категорія спеціаліст Проблемна тема: "Використання елементів інноваційних технологій на уроках в початкових класах" Педагогічне кредо: «Твори добро, остерігайся зла»
Опалько Людмила Миколаївна - вчитель початкових класів. Спеціаліст І категорії. Проблемна тема "Формування предметних компетентностей на уроках в початкових класах"
Кiлькiсть переглядiв: 520

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.